Skeelercup

 

Prijzenregen in Zwanenburg

Aanstaande zondag 8 september is het slotakkoord van alweer de 9e editie van de Oomssport Skeelercup.  Na een koud en nat begin van de competitie zijn de laatste wedstrijden onder betere omstandigheden verreden.
Zondag dus de grote finale in Zwanenburg, het ziet ernaar uit dat het goed weer gaat worden, komen dus! De enige regen die wij u kunnen voorspellen is de "prijzenregen".
Zondag, voor aanvang van de wedstrijd is de laatste kans om de gewonnen prijzen in de voorafgaande wedstrijden af te halen. Alle niet afgehaalde waardebonnen zullen ingezet worden aan extra premiesprints. Deze zullen op de voor ons wel bekende wijze verdeeld gaan worden. 
Na zondag gaan wij evalueren, dit zal gelijk ook een eerste aanzet zijn voor een spetterende 10e editie van de Oomssport Skeelercup in 2014. Heeft u ideeën of suggesties? Mail ze ons.
Tot zondag!
Start C-D-Jeugd  14.00 uur
Start Masters  15.00 uur

Na afloop de welbekende verloting en de uitreiking van de eindprijzen!

opsporing verzocht

Op donderdagavond 22 augustus 2013 is in de kleedkamer na de wedstrijd in Maassluis een transponder zoekgeraakt.
Heeft u hem gevonden of weet u waar deze is laat het ons dan weten. ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )
bijzonderheden:
Oranje transponder van het merk Mylaps   Eigenaar: Wouter Walta

Maassluis, molshopen of bruggen?

Met man en macht is er aan gewerkt om het parcours in een tip-top conditie te krijgen. Het rondje lag bezaaid met takjes en bladeren gevallen uit de talrijke bomen die langs het parcours staan. Waar geen rekening mee gehouden was dat ene kleine buitje dat ’s middags viel. Door het nagenoeg windstille weer wilde het wegdek onder de bomen niet echt opdrogen. De omstandigheden ware dus lastig op het deels droge en deels natte parcours. Het rondje, op een paar meter na, 1200 meter langs is zwaar, 2 steile bruggetjes, en staat altijd garant voor een spectaculaire wedstrijd. Zo ook afgelopen donderdag. 58 man/vrouw sterk stonden ze aan de start. Het werd een mooie pot waar Dick Hoogstrate uit Yerseke als winnaar uit de bus kwam.

Klik hier voor de notulen van deze vergadering. Klassementen klik hier.  Foto's klik hier.

 

Laagvliegen in Rotterdam

Het was inderdaad laagvliegen in Rotterdam, onder de rook van vliegveld Zestienhoven werd de 9e wedstrijd om de Oomssport Skeelercup 2013 verreden. Aleid Klompmaker landde dan wel als eerste op de eindstreep maar vanzelf ging dat allemaal niet. Een zoekgeraakte sleutel was de eerste hobbel die deze middag genomen moest worden. Toen deze eenmaal boven water kwam en vervolgens de apparatuur geïnstalleerd kon worden mocht de wedstrijd dan eindelijk een half uurtje later beginnen.

Uitslagen klik hier   Klassementen klik hier   foto's klik hier.

 

Winst voor Joerec Cijsouw

Joerec Cijsouw is de winnaar geworden van de 7e wedstrijd om de Oomssport Skeelercup 2012. Hij was de snelste sprinter uit een kopgroep van 4 rijders. Voor het zover was moest er eerst  42 km strijd geleverd door 71 deelnemers in de diverse categorieën.  Vanzelf ging het niet maar Gijsouw was de strijdrustigste rijder van de dag, geen gestolen overwinning dus.

Voor volledig verslag klik op  "lees verder"

De uitslagen en de klassementen vind u in het topmenu onder "uitslagen".
foto's via het fotoalbum of via deze link: http://www.flickr.com/photos/gw-productions/sets/72157630364846562/
 

De revanche van Marco

Vorige week in Engewormer juichte Marco de Jonge net iets te vroeg. De overwinning werd toen net voor zijn neus weggekaapt door Frank Bisschop. Met dit gegeven in zijn achterhoofd kwam Marco de Jonge naar Puttershoek, hij had iets recht te zetten.

voor uitslagen klik hier   voor foto's klik hier    klassementen klik hier

Voor volledige verslag klik op "lees verder".

Dagklassement vind u onder het verslag.

You are here Home