Skeelercup

 

opsporing verzocht

Op donderdagavond 22 augustus 2013 is in de kleedkamer na de wedstrijd in Maassluis een transponder zoekgeraakt.
Heeft u hem gevonden of weet u waar deze is laat het ons dan weten. ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. )
bijzonderheden:
Oranje transponder van het merk Mylaps   Eigenaar: Wouter Walta

Maassluis, molshopen of bruggen?

Met man en macht is er aan gewerkt om het parcours in een tip-top conditie te krijgen. Het rondje lag bezaaid met takjes en bladeren gevallen uit de talrijke bomen die langs het parcours staan. Waar geen rekening mee gehouden was dat ene kleine buitje dat ’s middags viel. Door het nagenoeg windstille weer wilde het wegdek onder de bomen niet echt opdrogen. De omstandigheden ware dus lastig op het deels droge en deels natte parcours. Het rondje, op een paar meter na, 1200 meter langs is zwaar, 2 steile bruggetjes, en staat altijd garant voor een spectaculaire wedstrijd. Zo ook afgelopen donderdag. 58 man/vrouw sterk stonden ze aan de start. Het werd een mooie pot waar Dick Hoogstrate uit Yerseke als winnaar uit de bus kwam.

Klik hier voor de notulen van deze vergadering. Klassementen klik hier.  Foto's klik hier.

 

Laagvliegen in Rotterdam

Het was inderdaad laagvliegen in Rotterdam, onder de rook van vliegveld Zestienhoven werd de 9e wedstrijd om de Oomssport Skeelercup 2013 verreden. Aleid Klompmaker landde dan wel als eerste op de eindstreep maar vanzelf ging dat allemaal niet. Een zoekgeraakte sleutel was de eerste hobbel die deze middag genomen moest worden. Toen deze eenmaal boven water kwam en vervolgens de apparatuur geïnstalleerd kon worden mocht de wedstrijd dan eindelijk een half uurtje later beginnen.

Uitslagen klik hier   Klassementen klik hier   foto's klik hier.

 

Winst voor Joerec Cijsouw

Joerec Cijsouw is de winnaar geworden van de 7e wedstrijd om de Oomssport Skeelercup 2012. Hij was de snelste sprinter uit een kopgroep van 4 rijders. Voor het zover was moest er eerst  42 km strijd geleverd door 71 deelnemers in de diverse categorieën.  Vanzelf ging het niet maar Gijsouw was de strijdrustigste rijder van de dag, geen gestolen overwinning dus.

Voor volledig verslag klik op  "lees verder"

De uitslagen en de klassementen vind u in het topmenu onder "uitslagen".
foto's via het fotoalbum of via deze link: http://www.flickr.com/photos/gw-productions/sets/72157630364846562/
 

De revanche van Marco

Vorige week in Engewormer juichte Marco de Jonge net iets te vroeg. De overwinning werd toen net voor zijn neus weggekaapt door Frank Bisschop. Met dit gegeven in zijn achterhoofd kwam Marco de Jonge naar Puttershoek, hij had iets recht te zetten.

voor uitslagen klik hier   voor foto's klik hier    klassementen klik hier

Voor volledige verslag klik op "lees verder".

Dagklassement vind u onder het verslag.

30 juni - Rotterdam marathon!

Zaterdag 30 juni 2012, de 7e wedstrijd om de Oomssport Skeelercup 2012 is de, inmiddels, traditionele marathon over 42 km. Het parcours is iets meer dan 1500 meter. Dit betekent 28 ronden om de afstand van 42 km te halen.
Alle deelnemers rijden de volledige 28 ronden / 42 km. Het rondebord zal op de koplopers gedraaid worden. Het is dus belangrijk dat u zelf even bijhoud hoe veel keer u eventueel gedubbeld wordt door de koploper(s). De juryleden zullen hun best doen om steeds de laatste ronde aan te geven voor de deelnemers die op achterstand rijden. 
De wedstrijd begint om 14 uur en alle categorieën gaan gelijktijdig van start.

 

You are here Home