Skeelercup

 

/inschrijven komende wedstrijden

Via onderstaande links wordt u direct doorgestturd naar betreffende pagina op schaatsen.nl
Inschrijvingen zoals hiernaast getoond zullen niet worden geaccepteerd -:)

Klik hier voor inschrijven 28-05-2016 - Alphen ad Rijn - klik hier voor overzicht inschrijvingen Alphen ad Rijn

Klik hier voor inschrijen 25-06-2016 - Engewormer - klik hier voor overzicht inschrijvingen Engewormer

klik hier voor inschrijven 03-07-2016 - Waarland - klik hier voor overzicht inschrijvingen Waarland

Klik hier voor inschrijven 09-07-2016 - Rijswijk - klik hier voor overzicht inschrijvingen Rijswijk

inschrijven voor de 8e wedstrijd, Maassluis zal per 28 mei mogelijk zijn.

 

Brian van Vliet en Liesbeth Milatz eerste seizoen winnaars

Zo, de strijd is gestreden, de eerste punten zijn verdeeld. De omstandigheden waren prima, oké, de temperatuur zou nog wat omhoog mogen. Klokslag 14.00 uur stonden de dames en heren van startgroep 1 te popelen om losgelaten te worden. De opdracht 40 minuten en 3 ronden over het 2000 meter lange parcours met de 2 bruggen. De C-rijders, dames en de jeugd, samen 26 m/v sterk begonnen aan de klus. Lang hoefde er niet op gewacht te worden voordat er tekening in de strijd kwam. Stefan Crediet en Brian van Vliet trokken er al vroeg op uit. Het peloton vond het goed, er werd meer op elkaar gelet dan op de koplopers, de voorsprong groeide daardoor met de ronde.

uitslgen klik hier
klassementen volgen
foto's klik hier

Dringend een speaker gezocht M/V

Heb jij een vlotte babbel? En wil je graag gehoord worden? Dan is dit je kans. Wij zoeken namelijk iemand die onze wedstrijden vocaal wil gaan begeleiden, een speaker. Op dit moment hebben geen geschikte kandidaten in ons vrijwilligersbestand om dit te doen en dit baantje is toch wel heel belangrijk.  U helpt ons hiermee uit de brand. Het kost 10x per jaar een paar uur tijd. U krijgt er vermaak , voldoening en waardering voor terug.

Bent u geïnteresseerd?  Neem dan even contact met ons op. Klik Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
 

even geduld aub

altHet inschrijven via inschrijven.schaatsen.nl voor de Oomssport Skeelercup 2016 is op dit moment nog niet mogelijk. De oorzaken hiervan zijn divers maar er wordt hard aan gewerkt om de inschrijving zo spoedig mogelijk open te stellen. Het inschrijfsysteem moet door ons zelf ingericht worden. Zelfs met een beknopte handleiding is het nog een hele toer om de gegevens op de juiste plek in het systeem te krijgen. De inschrijfgelden worden direct op onze eigen rekening gestort. Om dit mogelijk te maken moeten er een aantal zaken bij de bank en bij de Kamer van Koophandel geregeld worden. Vervolgens moet er dan nog een licentie worden afgesloten om I-deal betalingen mogelijk te maken. Al met al nog een heel gedoe, dus even geduld a.u.b. Wij hopen op korte termijn melding te kunnen maken dat alle probleempjes zijn opgelost en dat u naar hartenlust kunt inschrijven voor onze wedstrijden.

125 mm wielen en de Oomssport Skeelercup

Update (16-03-2016) omtrent onderstaande berichtgeving:

Inmiddels heeft de KNSB onderstaande toelichting verstrekt met betrekking tot het toestaan van 125mm wielen in de wedstrijden:

Zoals u vermoedelijk heeft gelezen op schaatsen.nl heeft de KNSB besloten om de wielen met een diameter van maximaal 125mm toe te staan voor de KNSB marathon wedstrijden.

Echter, in het artikel (http://www.schaatsen.nl/nieuws/2016/knsb-staat-wielen-van-125-millimeter-toe/) staat dat dit enkel is toegestaan voor de KNSB Marathon Cup, het NK Marathon en het ONK Marathon. Dit is niet waar.

De KNSB staat het gebruik van 125mm wielen toe voor alle KNSB marathon wedstrijden, dit zijn dus ook de regionale marathons.

Inmiddels is het artikel op schaatsen.nl aangepast.

Dit zal ook vermeld worden in de eerst volgende nieuwsbrief richting de licentiehouders.

Programma 2016 bekend!

Eindelijk! Het Oomssport Skeelercup programma voor de zomer van 2016 is dan eindelijk bekend. Het was een heel gepuzzel om regenvrije en liefst zonnige dagen te vinden tussen al de wedstrijden die al gepland zijn door andere organisaties.

Een mooi programma denken wij, een goede spreiding van de wedstrijden over het gehele skeelerseizoen. Ook twee nieuwe locaties, Alphen ad Rijn, vorig seizoen gastheer voor het Zuid Hollands Kampioenschap, is nu opgenomen in onze competitie. Het 1500 meter lange parcours langs de N11 zal ongetwijfeld garant staan voor een mooie pot. Ook nieuw is dit jaar het Rondje Waarland, een rondje van bijna 1500 meter in het dorp, dus weer een rondje om kerk!

Afvallers zijn Hoogkarspel, de plaatselijke organisatie wilde eens wat anders in combinatie met de wielerwedstrijden. Den Haag en Leiderdorp zijn afgevallen omdat er gewoonweg geen ruimte meer zit in het overvolle skeelerprogramma.
De details van de wedstrijden zullen wij binnenkort publiceren op de site. 
You are here Home