Skeelercup

 

Het roer moet om!

altZwanenburg – De zesde wedstrijd om de Oomssport Skeelercup trok niet veel deelnemers. Totaal 31 vrouwen en mannen wisten de weg naar Zwanenburg te vinden. De 9 deelnemers bij de CD wedstrijd wisten er desondanks een mooie pot van te maken.  Erwin Wartenhorst haalde de volle buit binnen door halverwege de wedstrijd te demarreren. Hij werd niet meer teruggehaald. Op ruim 2 minuten achterstand was het Remco de Mik die naar de tweede stek sprintte.  De laatste ereplaats was voor Jeffrey Kos. Bij de masters stonden 22 deelnemers aan het vertrek.  John van Dijk won de wedstrijd.
 

Brian van Vliet en Liesbeth Milatz eerste seizoen winnaars

Zo, de strijd is gestreden, de eerste punten zijn verdeeld. De omstandigheden waren prima, oké, de temperatuur zou nog wat omhoog mogen. Klokslag 14.00 uur stonden de dames en heren van startgroep 1 te popelen om losgelaten te worden. De opdracht 40 minuten en 3 ronden over het 2000 meter lange parcours met de 2 bruggen. De C-rijders, dames en de jeugd, samen 26 m/v sterk begonnen aan de klus. Lang hoefde er niet op gewacht te worden voordat er tekening in de strijd kwam. Stefan Crediet en Brian van Vliet trokken er al vroeg op uit. Het peloton vond het goed, er werd meer op elkaar gelet dan op de koplopers, de voorsprong groeide daardoor met de ronde.

uitslgen klik hier
klassementen volgen
foto's klik hier

Nat, natter, natst

Enkele minuten voor twee uur stopte het dan eindelijk met zachtjes regenen. De miezerige regen ging over naar druppels, de druppels werden steeds dikker en op een gegeven moment werden het complete waterstralen. De hemel poort draaide alle kranen wijd open. Geen pretje voor de deelnemers die de stoute skeelers aangetrokken hadden. Toch klaagde niemand.
Als eerste gingen 28 C-rijders, Dames, Kadetten en B junioren van start. Eigenlijk al in de eerste ronde werd duidelijk wie er wel en wie er niet met de omstandigheden om konden gaan.

klik op “lees verder” voor het complete verslag.

Klik hier voor de uitslagen.         Klik hier voor de foto’s         Klik hier voor klassementen.

 

Rotterdam marathon

altRotterdam - Op het Leontien van Moorsel parcours wordt zaterdag 9 juli de 7e wedstrijd om de Oomssport Skeelercup 2011 verreden. Vorig jaar onder zeer natte omstandigheden. Zoals het er nu naar uitziet zijn de weersgoden ons beter gezind. Om 14.00 uur starten alle vrouwen, senioren en masters tegelijk voor de klassieke marathon afstand van 42,195 km. Dit zijn 28 ronden van 1500 meter. De afsprintprocedure is niet zoals gebruikelijk, alle deelnemers dienen de volle 28 ronden te rijden. Inschrijven kan nog via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.   of op de wedstrijddag tot 13.30 uur.
Oomssport is ook weer met een stand aanwezig met vele aantrekkelijke aanbiedingen.

Dringend een speaker gezocht M/V

Heb jij een vlotte babbel? En wil je graag gehoord worden? Dan is dit je kans. Wij zoeken namelijk iemand die onze wedstrijden vocaal wil gaan begeleiden, een speaker. Op dit moment hebben geen geschikte kandidaten in ons vrijwilligersbestand om dit te doen en dit baantje is toch wel heel belangrijk.  U helpt ons hiermee uit de brand. Het kost 10x per jaar een paar uur tijd. U krijgt er vermaak , voldoening en waardering voor terug.

Bent u geïnteresseerd?  Neem dan even contact met ons op. Klik Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
 

Frans van Winden de sterkste in Rijswijk

Nederland is eigenlijk maar een raar landje als het om het weer gaat. Seizoenen kennen we bijna niet meer want zomerse dagen kunnen net zo goed in de winter voorkomen als in de zomer. Zo is in juni een nachtvorstje ook nog goed mogelijk. Regen en wind komen in alle jaargetijden voor. Op de dagen dat je wilt gaan skeeleren wil je deze omstandigheden juist niet hebben. Wie weet skeeleren we straks nog eens de hele winter door! 
Zaterdag in Rijswijk was dus één van die zeldzame dagen, de omstandigheden waren perfect,in lekker zonnetje en een licht briesje vanuit zee  dat voor verkoeling zorgde. 74 mannen, vrouwen , jongens en meisjes wisten de weg naar Rijswijk te vinden om de 42 kilometer te volbrengen.

klik hier voor de uitslag
klik hier voor de klassementen
klik hier voor de foto's
klik hier voor de foto's van gelegenheidsfotograaf Fred Kramer

You are here Home