Skeelercup

 

Rood Wit Blauw geeft Crispijn Ariëns vleugels

altLeimuiden - Crispijn Ariëns heeft het skeelerspektakel 2011 in Leimuiden op zijn naam geschreven. De kersverse nationaal kampioen reed op het 725 meter lange rondje in Leimuiden een ijzersterke wedstrijd. Na 40 minuten en 3 ronden was de voorsprong op de nummer 2, Mark Horsten, 24 seconden. Joshua Lose werd 3e.
Australische Brooke Lochland troefde in de gecombineerde C D wedstrijd al haar mannelijke kompanen af. Robin Snoek (2e) en Johan Hendriks (3e) hadden in de eindsprint het nakijken.
 

Programma Leiderdorp 28 april 2013

Zondag middag op de 400 meter in Leiderdorp, de tweede wedstrijd om de Oomssport Skeelercup. De weergoden lijken ons goed gezind, hopelijk een grote opkomst en veel strijd.

14.00 uur             40 rnd   puntenkoers                     C-D-JbJ-JbM-KJ-KM
14.35 uur             40 rnd   puntenkoers                     Masters
15.10 uur             40 rnd   marathon                           C-D-JbJ-JbM-KJ-KM
15.45 uur             40 rnd   marathon                           Masters

Klik op "lees verder" voor de spelregels

Klaar voor de start

Nog één nachtje slapen, dan gaat het skeelergeweld in West van start. De weersgoden lijken ons niet goed gezind maar dat mag de pret niet drukken.
Om morgen alles gladjes te verlopen even de volgende aandachtspunten:
Kom op tijd! De eerste paar wedstrijden vergt het verwerken van de deelnemers in de regel wat meer tijd, gun ons die tijd.
Kadetten en junioren B starten gelijk met de C-rijder en de Dames. Na 20 minuten gaat voor deze categorieën het ronde bord op 2. Nadat deze groep is gefinisht niet meer over start/finish rijden.
Na de finish van de masters ruimen wij op en rond het parcours in snel tempo alles op en zullen hierna de prijsuitreiking doen in de kantine.

Tot morgen!

Bel voor laatste ronde in Leimuiden

altLeimuiden - Het organisatiecomité luidt dinsdagavond 14 juni aanstaande voor de laatste maal de bel voor de laatste ronde. Het comité houdt het voor gezien na 10 edities van het skeelerspektakel. Sinds 2002 staan de skeelerwedstrijden op het programma van de feestweek in Leimuiden. Het publiek kwam er in grote getale op af en de rijders kwamen graag naar het kleine  plaatsje onder de rook van Schiphol.
 

Clinic inline skaten met toppers in de Leidse IJshal op 2 mei!

Persbericht IHCL Shorttrack en Inline

Vanaf nu ook zonder ijs in de ijshal leiden rijden? Nederlands zomerweer nooit meer een belemmering voor je trainingen? IHCL Shorttrack en Inline gaat vanaf 2 mei los! Verbeter je bochtentechniek, train op behendigheid en tactiek: starten, aflossing, inhalen in de bocht, positionering in een groep;  het kan nergens beter dan op de 200 meterbaan aan de Vondellaan in Leiden. Vanaf 9 mei is daar elke donderdag skeelertraining. Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten of het ook wat voor jou is? Kom dan naar de gratis clinic die IHCL organiseert op 2 mei aanstaande tussen 19:00 en 21:00.

De clinic wordt gegeven onder leiding van skate internationals Marieke Dohle-van Hoek, Jos Dohle, Peter Groen en Cees Juffermans. De trainingen zijn voor iedereen: voor jong en oud, ervaren en nog niet zo ervaren. Je brengt je eigen materiaal mee, waarbij een helm verplicht is. Mocht je geen helm hebben, laat je dan niet weerhouden, we hebben er een aantal beschikbaar.

Aanmelden is heel eenvoudig: ga naar www.ihcl.nl. Locatie van de clinic: IJsbaan Leiden, Vondellaan 41, 2332 AA Leiden. Nog meer informatie nodig? Mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. .

Wijzigingen tov seizoen 2011 op een rijtje

Ieder seizoen veranderd er wel wat. Gelukkig maar, anders wordt het een saaie boel. De veranderingen zijn doorgaans bedoeld om ‘het beter te maken’. Na afloop van het seizoen zullen wij gaan evalueren of wij in onze opzet zijn geslaagd. De belangrijkste wijzigingen zijn het inschrijven / afmelden voor de wedstrijden en de toevoeging van enkele jeugdcategorieën. Mochten er hierover nog vragen zijn vernemen wij dit gaarne via: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.
klik op ‘lees verder’ (rechtsonder dit artikel) voor het overzicht van de belangrijkste wijzigingen.
 

You are here Home