Skeelercup

 

Jeugd Skeelercup

  • PDF

Skaten is leuk, hard skaten is leuker maar hard skaten en van anderen winnen is toch nog wel het leukst! Ook dit jaar organiseren HVHW, STGV en IJVL in samenwerking met de Oomssport Skeelercup weer een skate-competitie voor de jeugd. Ons doel is hiermee de jeugd bekender en enthousiaster te maken voor de Inline Skatesport.

Vorig jaar was al een succes met 7 wedstrijden en dit jaar bereiden we het verder uit naar 10 wedstrijden. We proberen de wedstrijden laagdrempelig te houden dus iedereen is welkom van 6 t/m 14 jaar oud (peildatum 1 januari 2011) en van beginners tot meer gevorderde skaters. We streven er naar zo veel mogelijk verschillende wedstrijd vormen de revu te laten passeren zoals tijdritten, series, afval races en (mini)marathons. Daarnaast proberen we enkele speelse vormen als slalom of achteruit skaten erin te verwerken.

Inschrijven kan op verschillende manieren:

* Via de site het van gewest, door te klikken op een van de wedstrijden in de kalenders of via de button "Inline Sketen"   www.knsbgewestzh.nl vervolgens het signup formulier in te vullen en te versturen.

* Door minimaal 45 minuten voor aanvang van de wedstrijd op de locatie de aanmelding aan de organisatie door te geven.

 

Voor meer informatie kijk op: www.knsbgewestzh.nl

 

JeugdSkeelercup-nl

You are here Jeugd Skeelercup