Organisatie

Inleiding:
In de winter van 2004/2005 is het idee geboren om in Zuid Holland een skeelercompetitie te gaan organiseren. In Oomssport skates & skeelers werd een partner gevonden die ons financieel wilde ondersteunen en met ons mee wilde denken. In samenwerking met de Skatebond Nederland (SBN) werden er 5 wedstrijden in Zuid Holland verreden. Wielerparcoursen diende als locatie. Hierdoor konden de kosten laag gehouden worden. In september 2005 konden we met een tevreden gevoel het 1e jaar van de “Oomssport-Skeelercup” afsluiten.

Vanaf 2006 staan er jaarlijks zo’n 10 wedstrijden op het programma. Voor de beginnende wedstrijdskeeleraars zijn deze wedstrijden een perfecte opstap naar het grotere werk. Voor de “doorgewinterde” wedstrijdrijders uit de regio is het een welkome aanvulling op het programma.

In 2010 is het skeeleren Skaten gaan heten. De oude bond (SBN) is opgeheven en we mogen onder paraplu van de KNSB verder rollen. Hoe dan ook wij hopen komende seizoenen de vertrouwde gezichten weer terug te zien bij onze wedstrijden en hopen velen nieuwe “skaters” te mogen verwelkomen in “ons” peloton.
Gé Wijnands

Organisatiecomité:
Het organisatiecomité van de Oomssport Skeelercup bestaat uit de volgende personen:
Ingeborg Verkerk
Edwin Verkerk

Verder bestaat ons team uit:
Madelon Reijne
Mary Baker
Yvonne Kuin
Pauline van de Sant
Daan Voorhoeve
Carla van Zandvliet
Edwin van Zeijl (EHBO)
Patrick Bronwasser (EHBO)
René van Vuuren (EHBO)
Correspondentie via: bij voorkeur via het contactformulier: klik hier

Doelstelling
De doelstelling van de organisatie van Oomssport Skeelercup is simpel, het promoten en organiseren van skeelerwedstrijden in de provincies Noord- en Zuid Holland.
Wilt u na het lezen van deze informatie ook een skeelerevenement in uw woonplaats organiseren, neem dan even contact met ons op.  Link naar contactformulier Wij informeren u graag over de mogelijkheden.
Via onze website www.skeelercup.nl willen wij iedereen informeren over onze activiteiten, doormiddel van uitslagen, verslagen en foto’s.