We gaan verder!!!

Beste skeelervrienden en -vriendinnen, 

Hoe staat het nu met de skeelercup? vragen jullie je ongetwijfeld af.
Laten we beginnen met waar het allemaal om draait: Zodra het kan, willen wij dit jaar nog een paar mooie wedstrijden organiseren. Hoe we dat gaan doen, qua corona-maatregelen, zullen we even moeten uitpluizen. Maar als t kan, dan gaan we. Hou de berichtgeving in de gaten!!!

En hoe staat het dan met de organisatie rondom de skeelercup? Zoals jullie hebben gelezen is Gé met een welverdiend pensioen gegaan. Jarenlang heeft hij zich ingezet voor het skeeleren en heeft hij veel bereikt. De skeelerwereld is hem veel dank verschuldigd. Het gewest Zuid-Holland heeft hem, mede daarom, erelid gemaakt van het gewest.

De organisatie van de skeelercup wordt (dit jaar) overgenomen door Edwin en Ingeborg Verkerk. Gé heeft aangekondigd niet meer actief te willen zijn voor de skeelercup. Hij zet zich uiteraard helemaal in voor een mooie overdracht naar de rest van het organisatiecomité.

Dat brengt ons weer bij het laatste punt, maar zeker niet het onbelangrijkste.
Wij zijn nog op zoek naar mensen die willen helpen in de organisatie.
Wil je helpen, of ken je iemand die wil helpen? Laat het ons dat weten. Er is altijd plek voor mensen met een hart voor skeeleren.
Als ’tegenprestatie’ krijgen vrijwilligers een hoop gezelligheid rondom de wedstrijden inclusief koek en zopie en wordt het seizoen afgesloten met een fantastische BBQ.