Corona maatregelen versoepeld.

In eerste instantie zijn wij ervan uit gegaan dat de regering van lieverlee ‘uitversoepeld’ was en hierdoor een dikke-vette streep door het skeelerseizoen gezet kon worden. Ineens blijkt na de persconferentie van 24 juni jl. er toch weer heel veel mogelijk.
De weg is letterlijk en figuurlijk vrijgemaakt voor de skeeleraars om per 1 juli toch weer, onder bepaalde voorwaarden, wedstrijden op te organiseren.
Het NK marathon staat gepland op 29 augustus op het circuit van Zandvoort. Een week eerder wordt het NK baan en weg verreden in Heerenveen en Wolvega.
Uiteraard krijgen wij ook de vraag: : “gebeurt er nog wat bij jullie deze zomer?”. Het antwoord hierop is: “Ja, maar verwacht niet van ons dat wij in een week weer een nieuw programma in elkaar flansen”.

Wij gaan eerst de beschikbaarheid peilen van onze vrijwilligers. Aan de hand hiervan zullen wij trachten in overleg met de KNSB in de periode begin augustus tot half september circa 3 wedstrijden in te plannen.

Denk dus niet dat wij niets doen, achter de schermen wordt keihard gewerkt om aan deze onverwachte, positieve, wending een vervolg te geven.

Rond 15 juli hopen wij meer mededelingen te kunnen doen, wordt vervolgd dus.