Finalespanning

Nog een paar nachtjes slapen tot de finalewedstrijd om de Oomssport Skeelercup 2015 in Zwanenburg. Het beloofd een spektakel te gaan worden, hiervoor staan 4 ingrediënten garant, t.w.:
1. Het ziet er naar uit dat het zaterdag prima skeelerweer wordt
2. Het parcours in Zwanenburg is voorzien van een nieuwe asfaltlaag, wij zijn zaterdag de eerste gebruikers van dit nieuwe zwarte “asfalt”.
3. Alle overgebleven en niet afgehaalde “Oomssport-waardebonnen” gaan er uit. Dat wordt sprinten om deze bonnen die altijd van pas komen maar soms worden ze ook gewoon weggegeven.
4. De verloting voor-, tijdens- en na de prijsuitreiking. De organiserende vereniging “Skeelerclub Zwanenburg” zorgt voor een goed gevulde prijzentafel, uiteraard zal onze sponsor Oomssport ook een duit in het zakje doen.

Even voor de goede orde:
het programma:
13.00 uur officiële opening van het van het opnieuw geasfalteerde parcours
13.05 uur start C-rijders, Dames, Jeugd Jongens en Meisjes;  40 min + 3 rnd
14.00 uur start Masters; 40 min + 3 rnd
15.30 uur prijsuitreiking dagklassementen
15.45 uur 1e ronde verloting
16.00 uur uitreiking eindklassementen
16.15 uur 2e ronde verloting
16.30 uur einde

Afsluiting seizoen 2015
Wij zijn dit seizoen een andere weg ingeslagen met betrekking tot regels aangaande het inschrijven voor de wedstrijd. Het moet allemaal niet zo moeilijk zijn is onze mening. Er zitten echter wel voor- en nadelen aan. De voordelen wegen voor ons zwaarder dan de nadelen maar ook uw mening is voor ons belangrijk. Begin oktober gaan wij het seizoen evalueren. Graag ontvangen wij van onze deelnemers en volgers “feedback” over onze competitie. Het liefst over zoveel mogelijk zaken, zoals het inschrijven, het inschrijfgeld, de categorie indelingen, lengte/duur van de wedstrijden, prijzengeld en alle wat u er eventueel zelf bij kunt verzinnen.
Wij zien deze dan graag uitlijk 2 oktober 2015 in onze mailbox: info@skeelercup.nl verschijnen.

Tot slot
Begin dit seizoen hebben wij meerdere malen een oproep geplaatst voor vervanging, uitbreiding van het organisatiecomité. Tot op heden heeft niemand kenbaar gemaakt ons een helpende hand toe te willen steken. Wanneer wij alle vier (Rob, Nico, Kees en Gé) de pijp aan Maarten geven zal er volgend jaar niet geskeelerd worden in onze regio. Iets wat we absoluut niet willen. Het zal daarom eens goed zijn dat er een frisse wind waait door onze organisatie. Nieuwe instroom zorgt ook voor nieuwe ideeën welke een boots moeten gaan geven voor een succesvolle competitie de komende jaren.  Dan kan hierna van lieverlee de oude garde aftaaien.
Wie van ons komend seizoen zullen stoppen is nu nog niet bekend, begin oktober zullen wij hierover informeren.
Een belangrijk item voor komende winterperiode is de website. Deze is verouderd en is nodig aan onderhoud of vernieuwing toe. Wij zijn met enige spoed op zoek naar iemand die dit voor ons op wil gaan pakken. Overige zaken zullen vanaf januari / februari weer opgepakt worden.
Onze intentie is dus om in 2016 de 12e editie van Oomssport Skeelercup te organiseren. Wij hopen echter wel dat we wat “hulp” gaan krijgen. Voor informatie: info@skeelercup.nl