Kom allen naar Engewormer

Zondag 28 juni staat de 6e wedstrijd om de Oomssport Skeelercup 2015 op het programma, de “Omloop van de Engewormer”  Een rondje van iets meer dan 5500 meter in de Noord Hollandse polder onder de rook van Amsterdam. De plaatselijke organisatie Comité 375 jaar Engewomer in samenwerking met de Wormer IJsclub ‘Nova Zembla’ is voornemens om deze wedstrijd jaarlijks op de agenda te houden. Om deze intentie te verwezenlijken willen zij wel meer deelnemers aan de start krijgen.
Aan het parcours ligt het niet, het parcours is geheel geasfalteerd en van redelijke tot goede kwaliteit, de weg is niet erg breed maar de lengte van het parcours vergoed veel.  Behalve veel polder komen de deelnemers langs de ‘Zaanse Schans’ voor velen een punt van herkenning ten tijde van de wedstrijden in Zaanstad.

Open Kampioenschap van Noord Holland.
Wedstrijd is tevens het Open Kampioenschap van Noord Holland. In de categorie Heren C – Dames – Jeugd Meisjes – Jeugd Jongens en Masters zullen de nummers 1 gehuldigd worden al s “Open Kampioen van Noord Holland” uiteraard zullen zij op het podium geflankeerd worden door de nummers 2 en 3 in de categorieën.

Het is dus zeker de moeite waard om in te schrijven voor deze wedstrijd. Voorinschrijving voor deze wedstrijd kost € 5,00. Inschrijven op de wedstrijddag, ter plaatse, € 7,50.
De voor inschrijving sluit op zaterdag 27 juni 2015 om 12.00 uur. Klik hier voor het digitale inschrijfformulier.
zaterdag 27 juni zal in de loop van de middag de deelnemerslijst bij de wedstrijdgegevens op skeelercup.nl gepubliceerd worden.

programma:
15.00 uur             start plaatselijke jeugd toer over één ronde
15.30 uur             wedstrijd: C1 – C2 – D1 – D2- JunB J+M*) – Kad J+M*)
15.32 uur             wedstrijd: ma 40 – ma 50 – ma60
15.35 uur             start toerrijders
De wedstrijd gaat over 1 uur en 1 ronde

*) = in Oomssport Skeelercup een gezamenlijk klassement Jeugd Meisjes (JbM + KM) en Jeugd Jongens (JbK en KJ).