Gezocht.. Webredacteuren m/v!

Met de lancering van de verbeterde website skeelercup.nl kan een lang gekoesterde wens eindelijk in vervulling gaan. Wij zijn op zoek naar mensen in onze regio die met regelmaat onze site willen opvrolijken met een artikel. Dit kan een wedstrijdverslag zijn , of een column, of een artikel of een interview met een deelnemer.

Hoe meer redacteuren, hoe beter. Alle redacteuren ontvangen een inlog en kunnen hiermee zelf de artikelen op de website plaatsen.

Lijkt het je wat? Stuur een mailtje aan info@skeelercup.nl

Waarom? Het plaatsen van mededelingen en uitslagen op de website vinden wij niet voldoende, het moet en kan dynamischer! Binnen het officiële orgaan (schaatsen.nl) zullen wij ondersneeuwen. Om bij de uitslagen te komen zal je bijna kramp in vingers krijgen van klikken om ze te vinden en eventuele verslagen zullen snel van de voorpagina verdwenen zijn.

Daar komt nog eens bij dat een goede website, die ook zeer actueel is, veel bezoekers kan trekken. Hieruit kunnen inkomsten worden gegenereerd die weer te goede van onze wedstrijden zullen komen.