Inschrijfgeld seizoen 2010

Het inschrijfgeld en de procedure is ten aanzien van 2009 enigszins gewijzigd. Er zijn nu voor de licentiehouders nog slechts 2 tarieven die wij hanteren.

–       inschrijving voor de gehele competitie
–       inschrijving per (losse) wedstrijd

Inschrijving voor de gehele competitie:
Het inschrijfgeld voor de gehele competitie bedraagt € 15,00. Hiervoor bent u van deelname verzekerd van alle 11 wedstrijden. De eerste keer dat u meedoet betaalt u dit bedrag en u staat automatisch iedere wedstrijd op de wedstrijd. Geen rompslomp meer over het vooraf aanmelden via de KNSB site.
Indien u verhinderd bent wordt een afmelding via wolfn@skeelercup.nl op prijs gesteld.

Inschrijving per (losse) wedstrijd:
Ook dat is mogelijk, ongeacht of vooraf via de site van de KNSB bent aangemeld of dat u op de wedstrijddag zelf bijschrijft betaald u € 5,00 per deelname.
U loopt natuurlijk risico als u op de wedstrijddag bijschrijft want: vol=vol!

Voor niet-licentiehouders gelden de volgende regels:
Deelname met een zgn ‘ daglicentie’. Deze is bedoeld voor ‘niet-licentiehouders’.
Deelnemen met een daglicentie kost € 5,00, indien ook een transponder gehuurd wordt zijn de totale kosten van deelname € 10,00 per wedstrijd.
Deelnemers met een daglicentie doen alleen mee voor de ‘dagprijzen’ en worden niet in het algemeen klassement opgenomen.
Men kan slechts 2x deelnemen op een daglicentie. Na de 2e keer ontvangt u van de bond (KNSB) het bericht dat verdere deelname alleen mogelijk is met een wedstrijdlicentie.

Prijzenpot
Het dagprijzenschema blijft ten opzichte van het seizoen 2009 ongewijzigd. (zie onder het kopje prijzenschema in het menu onder ‘reglementen’.

Eindprijzen.
Hier veranderd er wel het een en ander.
In iedere categorie ontvangen de nummers één, twee en drie in het eindklassement een fraaie beker.
Standaard  is er vanuit de bijdrage van de sponsors totaal € 1.000,00 beschikbaar voor de diverse eindklassementen. Daarnaast heeft de RTC Inline Skaten West besloten om vanuit de inschrijfgelden € 0,50 per deelname / wedstrijd in deze pot te storten. (vb wedstrijd 8 mei aanstaande in Honselersdijk totaal 60 deelnemers > € 30,00 in de pot erbij)
Aan het einde van het seizoen gaan we bekijken hoe de pot over de diverse categorieën verdeeld gaat worden.

Dus… met hoe meer u komt, hoe meer er valt te verdelen!