Grote Prijs Gras Plant

8 mei aanstaande gaat dan eindelijk ook de Oomssport Skeelercup 2010 van start. Het strijdtoneel is dan het wielerparcours in de Wollebrand in Honselersdijk. Om 14.00 uur starten de Dames en de C rijders. Om 15.00 uur gaan de masters met elkaar de strijd aan. De wedstrijd stond oorspronkelijk op 22 mei gepland maar door het overvolle programma op deze dag heeft de RTC Inline Skaten West de wedstrijd verplaatst.

Zoals u gewend bent hebben wij altijd een verrassing in petto voor onze deelnemers in Honselersdijk. Ook dit jaar hebben wij voor alle deelnemers een grasplant beschikbaar. Vorig jaar vonden deze gretig aftrek onder de deelnemer. De plant kan zowel in de kamer als in de tuin gezet worden en is vorst bestendig. Nog een reden om naar Honselersdijk te komen. Het houden van de grasplant als kamerplant wordt door de kweker echter niet aanbevolen.

Voorinschrijven kan nog tot aanstaande zaterdag 1 mei via de site van de KNSB. Op de wedstrijddag zelf kan ook worden ingeschreven. Het inschrijfgeld bedraagt € 15,00 voor de hele competitie. Voor een losse deelname wordt € 5,00 in rekening gebracht. (voorinschrijving en bijschrijving).
Inschrijven kan vanaf 13.00 uur tot een half uur voor de wedstrijd.