Extra Oomssport Skeelercupwedstrijd 10 aug 2011

Let op! om bij de skeelerbaan in Leiderdorp te komen moet men bij de Doeshaven verder over het fietspad! Direct voorbij de haven is aan uw rechterhand de skeelerbaan en aan uw linkerhand de parkeerplaats. Ivm werkzaamheden aan de A4 zijn er mogelijk omleidingen.

We hadden het aangekondigd! De skeelerloze periode tussen de wedstrijd in Rotterdam op 9 juli en de volgende wedstrijd op 25 augustus in Maassluis vinden wij te lang. Wij zijn erin geslaagd om, ism SSV Leiderdorp, op woensdagvond 10 augustus een extra wedstrijd in lassen. Op deze avond is er een Landelijke KPN Baanwedstrijd op de 400 meterbaan in Leiderdorp. Aansluitend zal de Oomssport Skeelercup wedstrijd voor Dames 1+2,C-rijders 1+2 en de Masters om ca 20.30 uur starten voor een marathon over 50 ronden op deze mooie 400 meter skeelerbaan in Leiderdorp.

Er is wel een aangepast puntenschema voor deze wedstrijd.

De marathon begint na het afsluitende onderdeel van de KPN landelijke baan wedstrijd. Deze wedstrijden beginnen om 19.00 uur. Neem eens de moeite om op tijd te komen om deze wedstrijden live te kunnen aanschouwen, het levert vrijwel altijd spektakel op.

Zoals gebruikelijk krijgen alle gestarte deelnemers 1 competitie voor deelname.
In iedere categorie krijgt per categorie de nummer
1  – 5,1 punten
2  – 4 punten
3  – 3 punten
4  – 2 punten
5  – 1 punt