Klaar voor de start

Vanmiddag om 14 uur barst het skeelergeweld in West ook los. Wij verzoeken u vriendelijk om van onderstaande punten kennis te nemen alvorens u u maandag richting Maassluis gaat.

 1. Het beloofd mooi weer te worden. Er mag verzorgd worden tot de laatste 3 ronden voor de finish. verzorg alleen aan de rechterkant van het parcours en niet 100 meter voor- en 100 meter na de finish.
 2. Kom op tijd, het verwerken van de inschrijvingen vergen de 1e wedstrijd altijd wat meer tijd dan gebruikelijk. Inschrijven kan tot 30 minuten voor aanvang van de wedstrijd.
 3. Het inschrijfgeld voor de hele competitie bedraagt € 15,00. Wil u per wedstrijd betalen, dat kan ook. Dan betaald u € 5,00 per wedstrijd.
 4. Controleer bij inschrijving of het transponder- been en rugnummer juist op de startlijst staat vermeld.
 5. De CD categorie start om 14.00 uur voor een wedstrijd over 40 minuten en 3 ronden. Om ca 15.00 uur starten de Master ook voor 40 minuten en 3 ronden.
 6. Prijsuitreiking van alle categorieën is ongeveer 20 a 25 minuten na afloop van de laatste wedstrijd in de kantine.
 7. Meld u aan voor de nieuwsbrief! Zo kunnen wij op tijd informeren omtrent belangrijke zaken over onze competitie. Wij mogen niet ongevraagd dergelijke nieuwsbrieven aan u versturen als u zich hiervoor niet heeft aangemeld (is een of andere wettelijke regeling)
 8. In het parcours in Maassluis zit een WAK! Bij de overgang van de achterste naar de voorste ronde zit een gat van ca 20 x 20 x 20 cm in het asfalt. Ongeveer een half uur voor de start van de 1e wedstrijd zullen wij beslissen of de ronde 1200 – of 2000 meter wordt.

  Tot maandag!
  Nico, Rob, Kees en Gé