Prijzenregen in Maassluis

Nog 3 wedstrijden, dan is het skeelerseizoen 2011 alweer historie. Welke rijd(st)ers er dit seizoen historie gaan schrijven is nog een beetje koffiedik kijken. In meeste categorieën is er nog van alles mogelijk. Zo is het bij de Master 50+ het wel erg spannend. 1 rijder met 59 punten en 3 met 58. Wie zal hier aan het langste eind gaan trekken? Bij de C1 is het verschil tussen de nummer 1 en 2 ook maar 1 puntje. De eerst volgende gelegenheid om het verschil definitief te maken is aanstaande donderdag 25 augustus in Maassluis. Om 19.30 uur zullen alle categorieën gelijk van start gaan voor hun wedstrijd over 30 ronden van ca 1250 meter met 2 bruggen!

Behalve het standaard prijzen / premieschema van ca € 300,00 en de twee 12 ritten kaarten voor Schaatscentrum De Uithof zullen wij er een extra prijzenregen op los laten. In deze wedstrijd zullen wij juist voor die groepen rijd(st)ers die bijna nooit in de prijzen rijden de bel laten klinken voor extra premies. Mijnheer Oomssport heeft een lange grijze baard en rijdt op een wit paard zullen we maar zeggen. U raad het al, Sinterklaas is aanwezig. Op alle artikelen die bij de Oomssport stand op deze avond koopt ontvangt u nog eens 20% korting. Dat is lekker verdienen!
In- bijschrijven kan tot 19.00 uur.
In de klassementen zitten hier- en daar nog wat kleine foutjes. Deze gaan wij na de wedstrijd in Uitgeest corrigeren. Ziet u nog onregelmatigheden in de klassementen, stuur dan even een mailtje aan: info@skeelercup.nl