Verwarring

Er bereiken ons berichten van deelnemers over onduidelijkheden omtrent het aanmelden voor de wedstrijden. Men kan nog niet voor alle wedstrijden inschrijven en ook over het betalen per i-deal hebben zij hun twijfels.
Het houdt allemaal verband met de nieuwe inschrijfmodule op de site van schaatsen.nl. De KNSB had ons toegezegd dat de wedstrijdorganisaties hierover geïnformeerd zouden worden. Dit heeft niet plaatsgevonden.
Nu blijkt dat alleen voor de wedstrijden ingeschreven kan worden als ook het inschrijfgeld voor de gehele competitie betaald wordt. Inschrijfgelden welke deels ten goede voor de organisatie zijn  komen nu terecht  bij de KNSB. Voor ons een onwenselijke situatie.
Uiteraard mag deze procedure er niemand van weerhouden om aan onze wedstrijden mee te doen. Dit probleem gaan wij met KNSB oplossen, deelnemers mogen hiervan niet de dupe worden.
U kunt gewoon aan wedstrijden deelnemen, inschrijven kan op de onderstaande manieren:
1. Inschrijving via de reguliere manier via de site schaatsen.nl. U dient dan ook het verschuldigde inschrijfgeld ad. € 20,00 in één keer te balen via i-deal.
2. Stuur ons een berichtje via het contactformulier op deze site (button rechtsboven in de zwarte balk). Vermeld daarin al uw gegevens die van belang zijn. Wij zetten uw naam vervolgens op de startlijst. U betaald contant aan ons als u naar de wedstrijd komt.
3. Kom voor de wedstrijd ruim op tijd en meldt u ter plekke aan. Ook hier betaald u het inschrijfgeld contant.

Heeft u toch nog vragen? Neem dan ook contact ons op.