Clinic inline skaten met toppers in de Leidse IJshal op 2 mei!

Persbericht IHCL Shorttrack en Inline

Vanaf nu ook zonder ijs in de ijshal leiden rijden? Nederlands zomerweer nooit meer een belemmering voor je trainingen? IHCL Shorttrack en Inline gaat vanaf 2 mei los! Verbeter je bochtentechniek, train op behendigheid en tactiek: starten, aflossing, inhalen in de bocht, positionering in een groep;  het kan nergens beter dan op de 200 meterbaan aan de Vondellaan in Leiden. Vanaf 9 mei is daar elke donderdag skeelertraining. Ben je nieuwsgierig geworden? Wil je weten of het ook wat voor jou is? Kom dan naar de gratis clinic die IHCL organiseert op 2 mei aanstaande tussen 19:00 en 21:00.

De clinic wordt gegeven onder leiding van skate internationals Marieke Dohle-van Hoek, Jos Dohle, Peter Groen en Cees Juffermans. De trainingen zijn voor iedereen: voor jong en oud, ervaren en nog niet zo ervaren. Je brengt je eigen materiaal mee, waarbij een helm verplicht is. Mocht je geen helm hebben, laat je dan niet weerhouden, we hebben er een aantal beschikbaar.

Aanmelden is heel eenvoudig: ga naar www.ihcl.nl. Locatie van de clinic: IJsbaan Leiden, Vondellaan 41, 2332 AA Leiden. Nog meer informatie nodig? Mail naar jos_dohle@hotmail.com.