Grande Finale

Purmerend – Zondag 11 september wordt alweer de laatste wedstrijd om de Oomssport Skeelercup verreden. Plaats van handeling is het straten parcours in het centrum van Purmerend. Om 9.55 uur starten de Masters, 45 minuten later starten de C-rijders en de Dames.
Het parcours in Purmerend is niet geliefd onder de rijders. Vorig jaar werd de wedstrijd onder natte omstandigheden verreden. De klinkers in het parcours waren spekglad. Wat de weersgoden ook gaan doen, regenen zal het! Een ware prijzenregen wel te verstaan. Niet alleen de gebruikelijke dagprijzen tw van € 300,00 zal zijn weg naar de deelnemers vinden, ook de ruime eindprijzenpot van € 1.520,00 zal worden verdeeld.

Wij hopen dat u er begrip voor heeft dat wij even de tijd nodig hebben om de eindklassementen op te maken. Wij zullen ons best doen om binnen 45 minuten na de CD wedstrijd aan de huldigingen te kunnen beginnen.
Eindprijzen moeten persoonlijk afgehaald worden.  Mocht u niet in de gelegenheid zijn om naar Purmerend te komen, neem even contact met ons op om de overdracht te regelen, graag voor 15 oktober 2011.
Prijsuitreiking en kleedgelegenheid bij Concordia, Koemarkt 45, 1441 DB Purmerend

Wij hopen op mooi weer en op uw aller aanwezigheid.